Mannen, 2, 3e klasse B

12 mei 2018 14:30

Vandaag een laatste strohalm aangrijpen of het seizoen in een nachtkaars laten uitgaan...
De neuzen stonden dezelfde kant op maar het werd toch dat laatste.

Eerst kwam SVN in de eerste helft nog goed op voorsprong door Mark Vermue. Hij werd diep gestuurd op de rand van de buitenspelval en schoot beheerst raak.
Nog voor rust gaf Nieuwdorp de voorsprong alweer uit handen bij het proberen van het opzetten van een aanval waarbij zowel alles mislukte.

Na rust ging het opnieuw mis en werd het 1-2. De goed ingevallen Roel wist echter nog wel een vrije trap te verdienen welke werd benut door Michey die de bal om de muur heen schoot.
Eindstand 2-2.