10 maart 2018 12:45

Accommodatie

Onbekend

Wederom weinig woorden van de verslaggever. Een matige partij van de kant van SVN tegen SSV.

Na 5 minuten had het al 0-2 kunnen staan maar het werd 1-0 door een persoonlijke fout. Nieuwdorp was de gehele wedstrijd de bovenliggende  partij maar in de 2e helft werd dat niet omgezet in kansen. Wel werd het 1-1 door een volgens SSV onterecht gegeven strafschop. Persoonlijk vond ik de scheids wel goed fluiten.

Wat ik noemenswaardig vind is dat een aantal spelers van SSV 3 totaal onsportief is en het voetbal op deze manier niet ten goede goed met onheuse bejegeningen.

Volgende week weer een nieuwe kans op 3 punten voor SVN 2!