...
83'

Mannen, 2, 3e klasse B

2 december 2017 14:30

Alvorens de wedstrijd begon was aan alle omstandigheden te merken dat het een slechte wedstrijd zou worden. Een slecht veld voor de warming-up, een slecht hoofdveld, een matige scheidsrechter, een niet meevoetballende tegenstander en tot slot een heel matig SVN 2.

Na een minuut of 10 in de aanval te zijn geweest kwam Duiveland voor het eerst op onze helft. Daarbij verdiende zij meteen een penalty door de overtreding van Rémon. Diezelfde Rémon kon de inzet niet keren. Voor rust werd het ook 2-0 door een foute inspeelpass vanuit de verdediging.

Na rust een nog feller Nieuwdorp en dat resulteerde in de 2-1. Uit een vrije trap kon Jasper met een acrobatische halve omhaal binnenschieten. Na een omzetting met een extra aanvaller ging het juist minder met SVN 2. Het werd 3, 4 en 5-1. Tot overmaat van ramp werden er nog een aantal kaarten getrokken wegens praten en discussiëren. Dit had wat iedereen betreft niet gehoeven maar de heer de scheidsrechter maakte er zijn eigen wedstrijd van. Ondanks dat een verdiende nederlaag voor SVN 2.