Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nipte overwinning van het 2e

Bevelanders 2

0 - 1

Nieuwdorp 2

Competitie

Mannen, 2, 3e klasse B

Datum

25 november 2017 14:30

Accommodatie

Sportpark De Vospit
Verseputseweg 24
4321TD
KERKWERVE
tel. 0111-450428

Na de nederlaag tegen Kloetinge, moesten we vandaag naar Kamperland tegen de nummer laatst, de Bevelanders. Een splinternieuwe kunstgrasmat (met nu al deuken in het veld??) lag op ons te wachten. De selectie zag er door wat personeelsproblemen bij de andere elftallen weer anders uit als voorgaande weken, maar Jaap wist toch een formatie op het veld te krijgen.

De eerste helft waren wij de betere ploeg en het vele balbezit werd helaas maar af en toe omgezet in een goede aanval. Marius was dichtbij en kopte op de paal, maar vlak daarna was het wel raak. Een goede voorzet van Martien belande bij de debutant Wilmar. Hij legde de bal breed op de meegekomen Johan die de bal vervolgens keurig in de hoek schoof. We hebben onszelf de eerste helft te kort gedaan door niet vaker te scoren.

De 2e helft was niet bijzonder van beide teams. Bevelanders was voornamelijk bezig om het kunstgras ‘ te maaien’ en hebben geen een gevaarlijk schot op Leon kunnen afvoeren. Bij ons speelde de conditie wel een rol en was het voornamelijk tegen houden. Dit resulteerde in een 0-1 overwinning en mogen we ons opmaken voor de uitwedstrijd tegen Duiveland.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!