Datum

18 november 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de wedstrijd om de eerste periodetitel in de reserve derde klasse. Iedereen had er veel zin in en naar deze wedstrijd toegeleefd. Door een aantal blessures/uitstapjes miste SVN een paar vaste waarden. Dit leek onwennig en eigenlijk ook fataal, door het goede spel van Kloetinge.

Al vroeg in de wedstrijd kwamen zij op 0-1. Kort daarna werd het ook 0-2. Kloetinge kon vrij makkelijk de vrije man vinden en ook benutten doordat het goed driehoekjes maakte op het middenveld. Helaas voor SVN moest Jurian het veld na 20 minuten verlaten met een liesblessure. Ook werd het nog 0-3. De eerste helft werd SVN dus compleet overklast.

Een donderspeech van Jaap in de rust zorgde nog wel voor een aardige tweede helft waarin SVN hard aan het werk ging en misschien zelfs de bovenliggende partij was. Een vroege goal was het doel maar helaas werd het pas na 70 minuten 1-3 door een schitterende goal van Arjan, die de bal over de keeper volleerde. Dit was tevens de eindstand. Helaas geen periodetitel en dus een punt achterstand op de nieuwe koploper.