Datum

28 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Een zware wedstrijd in Heinkenszand voor de boeg voor SVN 2. Na een hevige openingsfase werd Pascal al na 15 minuten op de bon geslingerd. De scheidsrechter probeerde het verder in goede banen te leiden maar ook de tegenstander kwam weg met geel.

David wist als eerst te scoren met een hard en laag schot: 0-1. Daarna een beter Luctor/Heinkenszand met uitvallen van SVN. Kansen voor Jurian en Michey die helaas werden gemist.

In de tweede helft verdubbelde Jurian de score vlak na rust op een voorzet van Martien. Luctor/Heinkenszand kwam even later nog terug tot 1-2 maar creërde daarna geen kans meer. De scheidsrechter gaf nog een paar dubieuze kaarten en ging veelal in discussie.

SVN pakt de koppositie. Met 4 overwinningen en 1 verliespartij heeft SVN 2 al 12 punten.