Michey Klaassen (intikker)
68'

Mannen, 2, 3e klasse B

30 september 2017 14:30

Deze zaterdagmiddag had de verslaggever van het tweede wel zin om te typen. Na de 8-1 nederlaag van vorige week stonden de gezichten deze week wel dezelfde kant op.

De eerste helft werden de duels ook veelal gewonnen door Nieuwdorp. SKNWK werd beperkt tot het maken van een aantal overtredingen en had voetballend niets in te brengen. Nieuwdorp vergat zichzelf te belonen tot de laatste 5 minuten van de tweede helft. Michey nam eindelijk een goede corner in zijn derde poging. Martien kopte de corner op de lat en Jurian was attent om de 1-0 binnen te koppen.

In de rust dan ook weinig opmerkingen, want Pascal had zijn verdediging op orde en Dillian had twee ballen in de buurt gehad.

Na rust bleef SVN 2 werken voor de 3 punten. Jurian mocht nog een kwartier na rust spelen en met Niels Mulder kregen wij een goede aanvulling in ons spel. Voorin werden we daardoor wat rustiger en gunden we elkaar de kansen. Na een tegenaanval van SKNWK trapte Dillian de bal lang op Jurian. Michey liep door op de doorgekopte bal waarbij de laatste man mis zat. Oog in oog met de keeper zorgde hij na het omspelen ervan voor 2-0: een bevrijdende treffer. Nieuwdorp bleef goed georganiseerd spelen en trok hiermee de eerste overwinning van het seizoen over de streep. Met dezelfde instelling moet het volgende week ook weer worden gespeeld!