Mannen, 3, Groep 7 02

2 september 2017 15:00

Scheidsrechter

Theo vd Gruiter

Na een hele lange zomerstop mocht het derde voor het eerst sinds lange tijd hun opwachting maken in de beker. De tegenstander van vandaag is GPC 6.

Een selectie van 16 man, goed weer en een rustige vrijdagavond (voor de meesten dan) zorgden ervoor dat iedereen vol goede moed aan de aftrap stonden. Na een rustig begin ontstonden er best een aantal kansen en mogelijkheden voor het derde. De keeper van GPC 6 was vandaag goed in vorm, maar bij weer een kans was hij het antwoord schuldig op een schuiver van Coen Taal. Helaas werden we wat slordig voor de rust en kregen we er plots twee om onze oren. Totaal onnodig een 1-2 ruststand.

Na de rust een aantal nieuwe gezichten en de we kregen behoorlijk wat kansen. Nadat we eerst twee keer het aluminium raakten wist Mark Heijstek met een rebound de stand gelijk te trekken. Vervolgens prikte Niels Mulder een corner nauwkeurig in het hoekje bij de tweede paal (3-2). Toen Jochem daarna de 4-2 binnenwerkte leek het een kwestie van uitspelen. Helaas deed de drinkpauze ons geen goed en werden we enorm slordig. Hierdoor liepen we nog tegen twee tegendoelpunten aan, dus uiteindelijk liep deze bekerwedstrijd uit op een doelpuntrijk gelijkspel (4-4).