Mannen, 2, Groep 1 39

2 september 2017 14:30

Scheidsrechter

Sjaak Roose

2 september tegen reserve eerste klasser voor de beker. Na de grove nederlaag in de oefenwedstrijd op dinsdag hadden we wat recht te zetten.

Nieuwdorp begon sterk aan de wedstrijd maar creeërde nog geen kansen. Het eerste doelpunt viel na een half uur voor de Meeuwen. Zij hadden ook het meeste balbezit en probeerde het spel te maken met af en toe een lange bal omdat Nieuwdorp compact speelde. Voor rust kwamen de Meeuwen ook op 0-2.

Na rust pakte Nieuwdorp de draad weer op en was het sterker tot een tegentreffer: 0-3. Nieuwdorp bleef echter voetballend de oplossing zoeken wat resulteerde in een treffer. Pascal vond Nino met een wippertje over de verdediging. Nino bleef rustig en schoot in de hoek. Eindstand 1-3.