89'
... (afstandschot)

Mannen, 1, Groep 1 56

9 september 2017 14:30

Nieuwdorp speelde de eerste helft, tijdens het bekerduel thuis tegen Bruse Boys, beter dan de gasten uit Bruinisse. Nieuwdorp was scherper, feller en ook de combinaties lukten beter.

Bruse Boys zocht nog naar een eenheid om het Nieuwdorp moeilijk te maken. Maar Nieuwdorp bleef fier overeind.

Tot de 70e minuut, toen Bruse Boys op een 0-1 voorsprong kwam. Twee minuten later verdubbelde de tegenstander de marge, maar Teun Rentmeester scoorde niet veel later de aansluitingstreffer, 1-2. Het mooiste doelpunt van deze middag kwam op naam van Roderiek Gakeer, zijn lob, wat de gelijkmaker betekende, was van een wondermooie schoonheid.

Helaas voor Nieuwdorp schoot Bruse Boys, met een fantastisch schot ,zichzelf naar een 2-3 overwinning op een goed spelend Nieuwdorp.