Vroege wedstrijd levert niets op voor het derde

...
Arno Schroevers (penalty)

Mannen zaterdag, 3, 5e klasse 03

15 april 2017 12:45

Afgelopen zaterdag namen de mannen van het 3e het op tegen het 5e van SSV ’65. De aftrap stond al vroeg  op de middag gepland, namelijk kwart voor 1 in Goes. Omdat het even wachten was op een scheidsrechter werd dit een kwartiertje later dan gepland.

Al in het eerste kwartier liep Nieuwdorp tegen een achterstand op van 1-0. En ook niet veel later volgde de 2-0, een voorzet die door de spits van SSV in de verre hoek werd gekopt.

Hierna kwamen de mannen van het 3e wat beter in de wedstrijd wat resulteerde in een aansluitende goal van Richard Boonman. Na de aansluitingstreffer volgt er een ogenblik later een situatie aan de andere kant van het veld. Waar alles en iedereen blijft staan valt de bal achter de lijn en staat er een 3-1 op het scorebord. Waar Nieuwdorp nog de kans krijgt voor rust om met een penalty opnieuw de aansluiting te zoeken wordt dit niet benut.

Na rust weet het 3e na niet veel kansen meer weg te hebben gegeven er niet meer van te maken dan nog een doelpunt te scoren. Deze kwam voort uit een penalty die werd benut door Arno Schroevers. Eindstand 3-2.