79'

7 januari 2017 12:45

Scheidsrechter

Sjaak Roose

Zaterdag 7 januari stond de oefenwedstrijd tegen Arnemuiden A1 op het programma. Vorig jaar eindigde de confrontatie in 2-5. Dit jaar was het dus zaak om dat recht te zetten.

We begonnen goed aan de wedstrijd en al vrij snel werd het 1-0 door Jasper. Een mooi afstandschot. Na 20 minuten viel de 1-1 en verzwakte Nieuwdorp. Een kwartier voor rust pakte Nieuwdorp de draad weer op.

Robin Franse werd meerdere malen diep gestuurd vanuit het middenveld. Hieruit werd niet gescoord. Na een afgeslagen corner werd de bal opnieuw ingebracht. De keeper redde maar Jerzy stond op de goede plek om de bal in te koppen. Voor rust werd het ook nog 3-1. Dit keer was het wel Robin Franse die uit een dieptepass wist te scoren. Dit was overigens een assist van Jerzy die de bal goed doorkopte.

Na de rust zette Nieuwdorp het positiespel voort en was het minder slordig. Jerzy maakte zijn 2e van de middag. Na een foutje achterin werd het plots 4-2.

Nieuwdorp bleef rustig en Jurian zorgde voor 5-2 en 6-2. Robin verzorgde de ene assist en Ruben de andere na vele goede aanvallen over rechts. Jurian had ook nog een penalty verdiend maar ook aan de andere kant gaf de scheids geen penalty. Al met al een goede oefenwedstrijd door de mannen van Jaap de Vos.