Datum

4 februari 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Op 4 februari stond er weer een bekerkraker op het programma voor de mannen van Jaap de Vos. Ondanks een aantal blessures werden de sterkste 11 mannen opgesteld.

De wedstrijd begon met balbezit voor Nieuwdorp. Na balverlies ging een aanvaller van Zeelandia met de bal aan de haal vanuit het middenveld. Hij werd niet meer achterhaald: 0-1. Na dit zwakke begin pakte Nieuwdorp de draad op. Helaas kwam het niet door de stugge verdediging heen. Ook Zeelandia creërde weinig. Een enkele keer moest Leon redding brengen. Jerzy schoot namens SVN 2 pas voor het eerst op doel in de 45e minuut.

Na de rust ging Nieuwdorp op zoek naar gaatjes in de verdediging van Zeelandia. De ingevallen Sjoerd kon een voorzet van Martien niet goed koppen. Toen er langs de kant eerder een doelpunt werd verwacht voor SVN viel toch de 0-2. Enkele minuten later werd het 0-3, waarbij Pieter al glijdend een schot van richting veranderde.

Nieuwdorp gaf niet op en dat resulteerde in de 1-3 van Jerzy. Hij werd knap vrijgespeeld en plaatste een mooi afstandsschot in de rechterhoek. Zo'n 5 minuten voor tijd werd het ook nog 2-3. Pieter nam een vrije trap van de rechterkant waarbij de bal in de kluts niet weggewerkt kon worden. Corné kreeg de bal voor de voeten en haalde uit. Via een tegenstander belandde de bal in het net. Vlak voor tijd maakte Pascal nog een overtreding buiten het 16-metergebied. De toegekende vrije trap werd benut en zo eindigde het bekeravontuur van het tweede in 2-4.

Volgende week staat de competitiekraker tegen Yerseke op het programma!