... (kopbal)
89'

Mannen zaterdag, 3, 5e klasse 03

4 februari 2017 15:00

De eerste wedstrijd na de winterstop mochten we in Wolfaartsdijk aantreden tegen de nummer 2 van de ranglijst. De heenwedstrijd, toevallig de laatste voor de winterstop, verloren wij met 1-3.

De eerste helft speelden de strijders van 't derde heel aardig voetbal. Degelijk achterin, creatief op het middenveld en hardwerken voorin. Halverweg de eerste helft stoomde Ruben Otte op naar het middenveld, haalde uit (of was het toch een voorzet?) en scoorde zo de 0-1. Een tien minuten later stoomde Ruben weer op, stak Coen Taal de diepte in, deze scoorde de 0-2 met een uiterste subtiele voetbeweging. Helaas hielden we de 0 net niet tot de rust. Wat knullig balverlief leidde tot de 1-2.

Na de rust en zeven wissels aan Nieuwdorp-zijde gingen we vol goede moed verder. W'dijk tapte duidelijk uit een andere vaatje en nam ons doel regelmatig onder vuur. Toch wist Michel van Leeuwen op miraculeuze wijze de 1-3 te scoren. Daarna nam W'dijk het heft nog steviger in handen. Dit leidde tot de 2-3. Even later trok Marcel Otte volgens de scheids zijn tegenstander omlaag in de 16. Toch knap met twee handen in de lucht. Het betekende wel een strafschop en de 3-3. Zoals zo vaak in het voetbal kregen we vlak voor tijd ook nog het deksel op de neus. Een goed genomen korte corner viel diep bij de tweede paal waar de buitenspeler van Wolfersdiek de bal wist binnen te kopen.

Een wedstrijd met twee gezichten waar wij helaas voor ons zonder punten staan.