Mannen zaterdag, 3, 5e klasse 03

17 december 2016 14:30

Scheidsrechter

Ronald Timmerman

De laatste wedstrijd in 2016 werd gespeeld tegen 't derde van Wolfaartsdijk. Dit was voorafgaand aan de wedstrijd de nr 2 op de ranglijst met 2 punten meer dan ons derde.

Zoals gebruikelijk hadden we weer een brede selectie vol ervaring en jeugdig enthousiasme. De eerste ging gelijk op. Aan beide kanten niet heel veel kansen (behalve dat W'dijk in één aanval twee keer de paal teisterde). Totdat Ziggy Raas een aanval opzette en de bal via ons middenveld bij Patrick Schroevers belandde. Hij wipte de bal op en schoot uit de draai onberispelijk binnen.

Deze 1-0 was ook de ruststand en eigenlijk hebben we hiermee ook al onze aanvallende hoogtepunten van de wedstrijd al besproken. Tijdens de rust nog ff op de foto bij huisfotograaf René.

Na de rust was het vooral Wolfaartsdijk dat het spel bepaalde. Drie maal moest Remon de bal uit het net halen, waardoor de eindstand op 1-3 kwam. De eerste match na de winterstop gaan we voor een revanche in de uitwedstrijd naar Wolfersdiek.