Scheidsrechter

Ronald Timmerman

Accommodatie

Onbekend

Deze zaterdag kregen we GPC 5 op bezoek. De tegenstander van vandaag stond voorafgaand aan de wedstrijd 1 plekje onder ons op de ranglijst, maar hadden 1 wedstrijd minder en minder verliespunten. Reden voor ons om de veters goed te strikken.

Tijdens de eerste helft bleek dat GPC zeker een geduchte tegenstander is. Al snel viel de 0-1 en een kwartiertje later zelfs de 0-2. Bij ons liep het niet zo, veel onnauwkeurige passes en slordig balverlies. Toch kregen we ook wel wat kansen en Pim Walhout mocht 5 minuten voor rust de 1-2 binnenwerken.

Het kwartier na rust bleek ons beste kwartier te zijn. Behoorlijk wat mogelijkheden, maar helaas geen doelpunt. En als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander dat, zo luidt een oude voetbalwet. En dat bleek, GPC scoorde de 1-3. Dit werd ook de eindstand.