Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Erik Otte zet t derde op t goede spoor

Nieuwdorp 3

3 - 1

MZVC 3

Erik Otte (vrijetrap)
53'
63'
Coen Taal (intikker)
69'
85'
...

Competitie

Mannen zaterdag, 3, 5e klasse 03

Datum

5 november 2016 14:30

Scheidsrechter

Ronald Timmerman

Accommodatie

Sportpark De Vospit
Verseputseweg 24
4321TD
KERKWERVE
tel. 0111-450428

Vandaag mochten we thuis aan de bak tegen MZVC 3. Met een ruime selectie trokken we op deze waterkoude novembermiddag ten strijde.

De eerste helft bleek dat MZVC een aantal actieve voorhoedespelers had. Echter routinier Marcel Otte had zijn verdediging goed geinstrueerd, waardoor deze de 0 konden houden tot de rust. Al moet gezegd worden dat dit af en toe met kunst en vliegwerk was. Zelf hadden we de eerste 45 minuten aanvallend niet echt iets kunnen bewerkstelligen.

Hoe anders in de tweede helft. Het ging wat meer lopen bij de strijders van 't derde. Erik Otte prikte een vrije trap met uiterste precisie in het hoekje, 1-0. Even later ging Marius Benjert op avontuur. Vanaf links, helemaal naar rechts en weer terug. Halverwege zijn terugreis naar de linkerflank belande de bal bij Mark Heijstek op de rand 16. Uit de draai legde hij de bal keurig in de hoek 2-0. Ook Coen Taal is lekker op dreef de laatste tijd en scoorde ook deze week 3-0. 5 minuten voor tijd deed MZVC nog wat terug, waardoor een 3-1 eindstand genoteerd kon worden.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!