Scheidsrechter

Sjaak Rooze

Accommodatie

Onbekend

De eerste helft tegen dauwendaele werd er soms matig en soms goed gevoetbald. Na een kleine 10 minuten opende Jurian de score doordat de verdediging mistaste en hij plots de bal voor zijn voeten kreeg.

De 2-0 viel een klein kwartier later. Johan was attent toen de keeper een bal losliet. Dauwendaele verraste daarna met een schot op de lat. Net voor rust maakte Michey 3-0 na een goede actie van Jurian.

De tweede helft was slecht een formaliteit nadat Frank voor de 4-0 tekende vlak na rust. De 5-0 kwam van Jean-Paul die met een kopbal de hoek vond. Jeffrey tekende met een schot voor 6-0. Het werd uiteindelijk 9-0. De laatste 3 goals werden verzorgd door Frank, Johan en Jurian.