89'
...

Mannen, 1, Groep 1 0053

23 augustus 2016 18:45

Baronie was duidelijk een maatje te groot voor Nieuwdorp. Het elftal van Huib Meerman gaf, zeker de eerste helft, goed tegenstand. Baronie had wel meer balbezit, maar kon toch niet snel tot een score komen.

Uiteindelijk scoorde Baronie voor de rust weliswaar één treffer, maar daar stond tegenover, dat Nieuwdorp bij een 0-1 stand, een zeker doelpunt werd onthouden voor vermeend buitenspel.
Na rust was het veel eenrichtingsverkeer richting het doel van Nieuwdorp. Baronie was wederom de bovenliggende partij, maar en dat moet worden gezegd, Nieuwdorp liet zich niet willoos naar de “slachtbank” leiden.

Dat de eindstand uiteindelijk 0-7 werd, kwam hoofdzakelijk door het uitgekiende spelletje wat Baronie speelde. Snel, goede passes en goed combinerend. Maar Nieuwdorp kan, in mijn ogen tevreden, ondanks deze nederlaag, terugkijken op een goede wedstrijd

De volgende bekerwedstrijd is thuis tegen JEKA, aanvang 17.00 uur.