Mannen, 1, Groep 1 0053

20 augustus 2016 14:30

Scheidsrechter

Cor Bos

Nieuwdorp speelde zijn eerste bekerwedstrijd thuis tegen Gorkumse Jonge Spartanen, kortweg GJS, uiteraard uit Gorkum. Een tegenstander uitkomend in de zaterdag 2e klasse F West 1. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Cor Bos uit Vlissingen.

De eerste helft was nu niet bepaald één van de betere die Nieuwdorp ooit heeft gespeeld. Het was slordig, het middenveld klopte niet en verdedigend liep het ook allemaal niet zo lekker. GJS profiteerde hier dankbaar van en bepaalde de ruststand op 0-2, wat overigens verdiend was, gezien de kansen die de gasten uit Gorkum kregen.

De tweede helft speelde Nieuwdorp beter. het zag er allemaal verzorgder uit en Nieuwdorp kreeg kansen. Toch was een verkeerde terugspeelbal er de oorzaak van dat GJS een derde treffer kon scoren. Na deze 0-3 bleef Nieuwdorp op zoek naar een doelpunt. Dat deze niet viel, was mede te danken aan de keeper van GJS.

De volgende bekerwedstrijd is 23 augustus thuis tegen Baronie, aanvang 19.00 uur. https://goo.gl/photos/pJgkAJcgy98Kvtdc8