Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

NieuwsBSC G Toernooi 2021

19 september 20:30  Heerlijk weer, dolenthousiaste spelers en begeleiders en een klein legertje vrijwilligers die er ontzettend veel zin in hebben, meer heb je niet nodig om een schitterend toernooi af te werken. Om klokslag half twee begon het geweld en tot het laatste fluitsignaal rond de klok van half vijf streden alle teams in wedstrijdjes van 12 minuten met niet aflatende inzet om de prijzen en de eer. Telkens was er één team vrij en die waren dan aan de beurt om te strijden in de voorronden van de penalty bokaal die zo als een rode draad door de middag liep.meer »


Rillandia 1 - SV Nieuwdorp 1 (Beker)

14 september 0:45  Nog even dachten we er aan om de paraplu in de auto te laten; maar al ras bleek dat een verkeerde keus. Minstens ¾ van de wedstrijd regende het…meer »


SV Nieuwdorp 1 - FC Bergen 1 (Beker)

5 september 22:15  Schoot Nieuwdorp vorig jaar nog uit zijn slof tegen FC Bergen met een 3-8 overwinning. Ging het zaterdag heel wat moeizamer. Onder leiding van Marinus de Boer ging om 14:30 de eerste bekerwedstrijd van start.meer »


Eerste officiële duel met het combinatie team van de heren

5 september 10:00  Een moment voor in de boeken, zo mag je deze wedstrijd wel noemen. Misschien niet door een enorme uitslag of bijzondere spelmomenten, maar dan toch zeker vanwege het feit dat dit het eerste officiële duel is met speler van VV Lewedorpse Boys, VV Patrijzen en SV Nieuwdorp in één team. meer »


Zaterdag 28 Augustus Finales Poule B

26 augustus 20:45  Zaterdag sluiten we de 35e editie van de Borsele Sloepoortcup af. De afgelopen 2 weken hebben we kunnen genieten van leuke wedstrijden. Alle ploegen hebben kunnen kijken waar ze staan na deze lange voetval loze periode. Zaterdag worden de finales gespeeld van de B poules. meer »


BSC 2021 Poul B2

25 augustus 23:15  Het programma van vandaag. Op veld 1 De Meeuwen tegen VC Vlissingen onder leiding van Mathijs Jobse en op veld 2 DWO'15 tegen VVC'68 onder leiding van Jos Simonse. De wedstrijdballen waren gesponsord door ITN en Damen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!