Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

35+ Voetbal nu ook bij de SV Nieuwdorp

10 augustus 23:15  Vanaf volgend seizoen kan er ook onder de vlag van de SV Nieuwdorp in deze categorie in competitie verband tegen het bruine monster geschopt worden. De KNVB heeft deze vorm van 7 tegen 7 voetbal sterk gepromoot. Het gevolg is dat er momenteel in diverse categorieën tientallen clubs mee willen doen.meer »


Inschrijving 24e Jeugd-Profiletoernooi geopend

4 augustus 0:15  De inschrijving voor het 24ste Profiletoernooi voor de jeugd (jongens en meiden) is geopend. Het toernooi start op zaterdag 3 september voor de MO15. Doordeweeks (t/m 8 september) zijn de andere leeftijdsgroepen aan de beurt. Schrijf nu in, want: vol = vol. meer »


Spectaculair eind van dit seizoen.

19 juni 15:30  Wat een gigantische kraker was dit zeg !! In een alles behalve lekkere temperatuur van + 25 graden werd er om 14.30 uur afgetrapt. Daarvoor hadden we al 2 zaken verloren; t.w. het aantal toeschouwers én de hoeveelheid vuurwerk.meer »


SV Nieuwdorp bus trip!

17 juni 0:45  Zoals we allemaal meegekregen hebben heeft SV Nieuwdorp 1 de halve finale van de nacompetitie gewonnen! Deze uitslag resulteert in een finale op neutraal terrein. De wedstijd zal gespeeld worden tegen Groot Ammers op de voetbalvelden van Cluzona.meer »


Nog één hobbel!

16 juni 0:30  Nieuwdorp heeft de eerste hobbel genomen om in het seizoen 2022-2023 in de derde klasse zaterdag te blijven acteren. Maar dat ging niet gemakkelijk. Krabbendijke, uit de andere derde klasse, was de tegenstander in de halve finale om lijfsbehoud.meer »


Gefeliciteerd!

13 juni 23:45  80 jaar en nog steeds bruisend van energie. Dat is SV Nieuwdorp ten voeten uit. Natuurlijk moest dat gevierd worden op de Nieuwdorpse manier. Een grote feesttent stond op het parkeerterrein, voor de kleintjes waren er springkussens en de “ouderen” vonden elkaar op het terras voor het clubgebouw. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!