Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Dit seizoen geen peutergym meer.

14 februari 2021 1:00


In september 2020 hebben we tijdens de sportweek de route gelanceerd om na de herfstvakantie met de peuter gym op te starten.
Via een opgave formulier hadden 12-15 kinderen zich aangemeld.
Anja Brandt was weer bereid om de lessen te geven; Jaya Gijssen zou assisteren en hand en spandiensten.
Ondergetekende zou als contactpersoon en invaller fungeren.

Toen in oktober 2020 de speeltuin dicht ging hebben we slechts 1x kunnen gymen. Begin november gold de 1,5 meter regel en mochten er maar 4 ouders tegelijk bij de lessen aanwezig zijn.

Al snel bleek dat dit geen haalbare kaart was. 1.5 meter afstand bleek niet te handhaven; meer dan 4 peuters betekent ook dat er meer dan 4 volwassenen bij zijn.

In 1e instantie werd 1 december als volgend ijkpunt uitgekozen; ook dat gaf geen verandering. Dat is eigenkijk steeds dezelfde conclusie die we kunnen/moeten trekken. 1 december werd 1 januari-15 januari; enz. Helaas kwam er geen verandering; ergo de regels werden alleen maar strenger en strenger..

Op dit moment is het zo dat in ieder geval tot 2 maart er geen gym mogelijk is. Daarna zou er misschien weer wat mogelijk zijn; Heeeeeeeeeeeeeeeel misschien… de geluiden m.b.t. de corona zijn op dit moment ongunstig.

Ook lijkt het ons verstandig om duidelijkheid te scheppen voor de rest van dit seizoen Als alles volgens plan verloopt zal +/- 1 april de speeltuin weer open gaan. Volgens afspraak zal dan de peuter gym weer stoppen. Vandaar dat we besloten hebben om voor een paar weken het “feest” niet meer op te starten.

Wel zijn we van plan (als het mag en kan) te bekijken of er animo is voor één of meer losse activiteiten. We hebben nog 2 springkussen dagen te goed van/met Jump4Joy. Ook zijn er 3 CIOS duo’s die een stage project moeten organiseren.

Namens Anja en Jaya,

Met vriendelijke groeten,

Peter de Vos.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!