Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kerstbingo 2020

25 november 2020 21:45


Zaterdag 12 december is het tijd voor de jaarlijkse kerstbingo! Dit jaar is het natuurlijk niet mogelijk om in de kantine de bingo te houden, vandaar dat we dit jaar de bingo online gaan houden. Via een Zoomverbinding zal de bingo live te volgen zijn en zullen er weer prachtige prijzen te winnen zijn. Er is zowel een kinder- als volwassen editie!

Voor €10,- krijg jij één set bingokaarten voor alle vijf rondes. We spelen dan voor geldprijzen, waarvan de hoofdprijs nog bekend wordt gemaakt. Daarnaast is er een mogelijkheid om voor €10,- per persoon een borrelbox te bestellen, zodat je de gezelligheid van de kantine in huis haalt. Graag willen wij dan weten of je voor bier, rosébier of droge witte wijn gaat. Extra voordeel van de borrelbox is dat ze gelijk lootjes voor de tussentijdse verloting bevatten. Er zijn weer prachtige prijzen beschikbaar gesteld door onze sponsoren.

Borrelboxen zullen samen met de bingokaarten en inloggegevens vooraf thuis worden bezorgd, zodat jij onbezorgd kan gaan bingoën. Belangrijk is wel dat je via telefoon, tablet of computer met internetverbinding kan inloggen op Zoom. Betaling dient bij levering gepast contant óf door middel van een tikkie te worden voldaan.

Vooraf aan de volwassenbingo worden er twee kinderronden gespeeld. Bingokaarten voor de twee kinderronden zijn €5,- inclusief snoepzak. Kinderen spelen niet voor geldprijzen, maar voor prachtige cadeaus.

14:00 | start kinderbingo
15:30 | start volwassenbingo

Opgeven voor de bingo kan tot maandag 7 december, dus geef je zo snel mogelijk op zodat je verzekerd bent van bingokaarten!

Aanmelden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!