Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdwedstrijden 15 februari: "Blijdschap"

25 februari 2020 22:15

Website Lebo

Dit speelweekend bracht de 1e overwinning voor de JO07. Natuurlijk, winst/verlies is in deze leeftijdsklasse niet belangrijk, maar een keertje winnen is voor de ploeg van Mirella en Nico ook een keer mooi (na vele nederlagen). Ook de JO13, met spelers van 11 en 12 jaar (!), wonnen knap. De wedstrijdverslagen:

JO09:

In een gelijk opgaande wedstrijd speelde JO 9 vandaag thuis tegen Hoedekenskerke/Kwadendamme JO 9-2. De teams waren aan elkaar gewaagd en dat was leuk om te zien. Het spel golfde op en neer maar het was Lebo die als eerste scoorde.
H/K bleef gevaarlijk maar dankzij goed keeperswerk van Nico konden zij niet scoren. Lebo deed dit voor de rust nog wel 2 keer, waardoor we met een 3-0 voorsprong gingen rusten.
Na de rust weer een aantal spelers gewisseld omdat we maar liefst met 10 spelers waren vandaag. Ook nu bleven we goed spelen ook al stonden sommige spelers op een andere positie dan dat ze normaal gewend zijn.
H/K scoorde na de rust nog een keer en Lebo kon nog 2x het net vinden waardoor de eindstand uit kwam op 5-1.
Een mooie overwinning waarbij iedereen weer hard gewerkt heeft en een bijdrage heeft geleverd aan deze overwinning. Ga zo door allen.

JO11-2:

Vandaag de thuiswedstrijd tegen RCS JO11-2. Na een omstuimig begin van de week maar echt een keer kunnen trainen met daarin wel de boodschap meegegeven dat het feller moet en meer inzet tonen.
De eerste helft ging eigenlijk wel gelijk op met de nodige coaching hielden we het doel redelijk leeg. Maar een keer niet goed genoeg de bal verwerken en je loopt weer achter de feiten aan.
Helaas blijft dit terug komen iets waar je niet op kan trainen instelling en mentaliteit moet in je zitten dat is iets waar training niets aan kan doen.
Het moet in de kopjes goed zitten en je moet het dan op brengen om dat 2x een half uur uit te voeren.
In de rust nog het een en ander aangehaald hopende op nog iets van een ander beeld te zien. Helaas lieten we weer al veel te snel het kaas van ons brood eten en gaf RCS goed druk op onze helft we kwamen dus slecht aan voetballen toe.
Dit verbeterde iets na de time out maar we gaven ook weer ruimte voor de tegenstander weg die dit nog twee keer goed afstrafde. Jammer weer geen winst wel wat frustrerend voor twee bloedfanatieke trainers.
Hopelijk komt er een keer het besef dat als je wedstrijden wilt winnen er ook volledig voor moet blijven gaan en nooit inhouden of opgeven.
Eindstand SJO LEBO/SVN/VVB JO11-2G - RCS JO11-2 0-3.

JO07:

Eindelijk! Is het woord dat als eerste naar boven komt bij iedereen.
Na een jaar trainen en voetballen met dit team (meestal met dubbele cijfers verliezen) hebben we voor het eerst eindelijk gewonnen met 5-4 tegen Luctor/Heinkenszand.
De blijdschap was dan ook groot want hier hebben we lang op moeten wachten.
Ondanks dat we iedere zaterdag verloren was niemand verdrietig of boos op elkaar, soms wel wat teleurgesteld maar als dan die penalty er wel in ging waren we alles weer al snel vergeten. Vanmorgen hadden we 8 spelers en dus 4 wissels, hierdoor was het wel wat rommelig maar ze hebben dit goed opgepakt.
We kwamen al vroeg op voorsprong maar H/L volgde ons op de voet waardoor we iedere keer met 1 doelpunt voor stonden . Het bleef dus spannend tot de laatste minuut.
Gelukkig hebben we de voorsprong kunnen behouden en wonnen we met 5-4. We hadden een beetje geluk dat er nog een speler bij H/L uitviel.
Maar geluk moet je ook een keer hebben. Jongens en meiden jullie hebben dit verdiend, ga zo door!

JO11-1:

Vandaag Arnemuiden op bezoek, een ploeg waar we het altijd lastig tegen hebben.De jongens en meisjes in de kleedkamer op het hart gedrukt dat we vandaag NIET van ze verliezen, nu zijn ze op ons terrein.
Al vanaf de aftrap was te zien dat het een stevig duel zou worden, en kansen over en weer.We hielden onze posities goed en hadden de tegenstander redelijk onder controle.Alleen de grote/sterke vrouwelijke middenvelder kon steeds gevaarlijk worden.
Maar daar zat iedereen lekker kort op.We wisten een mooie 2-0 voorsprong op te bouwen in de eerste helft door goals van Noah en Zhi.Allebei prachtige afstandschoten.In de rust en nog een even op gehamerd dat het nog geen gelopen wedstrijd was.
En we begonnen gelukkig fel de tweede helft.Met de wind tegen zouden we eigenlijk veel op onze helft moeten spelen, maar we wisten goed vooruit te voetballen.
We kregen het spel van Arnemuiden volledig onder controle en wisten uit te lopen naar een 6-0 eindstand.
Een mooie eindstand tegen een geduchte tegenstander, een mooie collectieve prestatie.Blijf zo doorgaan jongens en meisjes.We hebben er van genoten

JO13:

Vandaag kregen we SSV op bezoek. Op het drukke sportpark aan de Korenweg ging de JO13 op zoek naar de eerste overwinning.
Nadat we de vorige 2 wedstrijden met goed voetbal, toch geen resultaat binnen konden slepen. Was dat vandaag vanaf minuut 1 wel de intentie.
We begonnen sterk met de wind in de rug. Het eerste kwartier speelde zich vooral af op het middenveld.
Na een mooie steekbal vanaf het middenveld kom Vince er met de bal van door en hij legde hem keurig af in een 2 tegen 1 op de keeper. Doelpuntenmaker Bruce.
Het spel was ondanks alle wind heel goed. Dit leidde tot de 2-0 die Vince zelf voor zn rekening nam. De 3-0 was er een om in te lijsten.
Een lage corner (zoals afgesproken) die bleef hangen. Vince legt hem terug en Jasmijn schiet vanaf 20 meter de bal stijf in de kruising.
De tweede helft kregen we de wind tegen.
De verdediging die onder coaching van Sebas en Jasmijn goed stond gaf geen kans weg en alle ballen op goal waren voor Neline. Eindstand 3-0.

JO08:

Vandaag speelde JO8 de thuiswedstrijd op Nieuwdorp tegen oostkapelle JO8, waar we nog niet eerder tegen gespeeld hadden.
We waren op volle sterkte en beschikte over 3 wissels. Vanaf de eerste minuut waren we gewaagd aan elkaar en ging het heen en weer.
Damian was onze ballerammer vandaag en haalde de ballen goed weg van achteren en nam de uittrappen voor onze keeper.
Oostkapelle wist toch het net te raken en zette ons op achterstand. Stan maakte het weer gelijk en zo ging de strijd weer verder.
Na nog een tegentreffer gingen we met een 1-2 de rust in. We voetballen nog wat onrustig en kijken nog te weinig om ons heen en lopen ons vaak vast.
2e helft was weer spannend en het was hard werken. Quin schoot ons met een mooi afstand schot op gelijke hoogte en gaf ons nog meer moed.
Maar soms heb je ook wat geluk nodig, wat vandaag niet aan onze zijde was maar bij onze tegenstander.
Oostkapelle ging met een 2-3 overwinning naar huis. De eerstvolgende wedstrijd hebben we gelijk de return en dan kijken of wij de punten mee naar huis kunnen nemen.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!