Weinig verliespartijen

7 november 2017 12:15

Dit weekend waren er maar weinig verliespartijen te noteren. Dankzij de leiders/trainers worden elke week de wedstrijdverslagen doorgegeven.

Levi

We beginnen met de JO17. Pieter de Vos: Vandaag Wolfaartsdijk op het programma, na de zepert in Goes vorige week was er maar 1 optie: dat is winnen. Na 1 minuut 1-0, voor dit beloofd wat, echter is het spel niet hartverwarmend, wel een paar goede aanvallen, Dave speelde sterk en nadat hij de 1-0 voor zijn rekening neemt, geeft hij de assist op Jarmo, 2-0. Daarna een solo van Dylan, 3-0, de wedstrijd voor rust al gespeeld zou je zeggen. Toch komt Wolfaartsdijk voor rust op 3-1, een slechte tweede helft, met kansen over en weer, maar eindstand blijft 3-1.

Olde Raas: De JO-15 mocht vandaag tegen RCS, die een punt achter ons staan, dus een gelijkwaardige wedstrijd. En dat was het ook, in de eerste minuten kregen we al een tegengoal 0 -1. Na 20 minuten scorden Jesse de 1-1. Daarna scoorde RCS 2 doelpunten kort na elkaar 1-3 achter maar door een hard goed schot van Milan Rijk gingen we de kleedkamer in met 3-2. Na de rust een veel beter Lebo, we waren een team, waardoor Milan Rijk ons gelijk schoot. Kort daarna scoorde Milan v Tatenhove, dat betekende een stand van 3-4. RSC kwam nog terug tot 4-4, maar Soren, na een mooie actie, schoot ons naar 4-5 en Jens maakten het ten slot af 4-6, tevens de eindstand. Een goede wedstrijd, complimenten aan het team.

Oscar de Kooning van de JO13: Vandaag een thuiswedstrijd tegen RCS. We gingen erg sterk van start ,wat al snel tot een 2-0 voorsprong resulteerde. We maakte het de tegenstander gelijk moeilijk door ze klem te op hun eigen helft. Na de 2-0 voorsprong dachten we dat het wel een makkelijke ochtend zou worden, en lieten de touwtjes een beetje vieren. Het laatste kwartier van de eerste helft kwam RCS dus terug naar 2-1, en zelfs kans op meer kregen ze. In de rust de kopjes weer op scherp gezet en gedurende de 2de helft weinig problemen meer gekend. We gingen er met de 4-1 winst vandoor! Doelpunten van Cas 2x, Jesse en Wessel. Juul Hoondert was wederom weer het slot op de deur in verdedigend opzicht!

John Bos: De JO11-1 mocht als koploper aantreden tegen de nummer laatst Goes JO11-2. We pakten dit dan ook veel te makkelijk op. Goes had het betere van het spel en was als enige ploeg gevaarlijk. Na 10 minuten scoorden ze dan ook 1-0, doordat we veel te slap bleven. Gelukkig lette Pieter wel goed op bij de eerste kans voor ons 1-1. Daarna bleven we slap en gingen zelfs helpen door een eigen doelpunt te maken. Door 2 aardige aanvallen wisten we toch nog met 2-3 te gaan rusten. Na rust een iets beter veldspel, maar ook dit was nog niet best. Gelukkig was Goes ook niet bij machte om ons lakse spel af te straffen en konden we nog een aantal keer scoren. Eindstand 3-7, een wedstrijd om snel te vergeten. Doelpunten van Pieter (3), Milan B (2) en Senn (2).

Rick Delhez: Vandaag moest de jo11-2 uit tegen Walcheren. We misten vandaag onze topscorer Robin, dus deze positie hebben we anders moeten invullen. In overleg met Walcheren speelden we 8 tegen 8 zonder wissels. De tegenstander was zeker gelijkwaardig/beter dan ons . Over en weer kansen op het goal,waarbij de tegenstander vaak overschoot, op de lat of Cloe lag in de weg. Ondanks dat we voorin zeker stootkracht misten, deden Amilon en Zhi het niet onverdienstelijk. Er werd door de meesten van ons zeer hard gewerkt. Zodoende gingen we met 0-0 rusten. Het kon nog allebei de kanten opgaan. Na rust lagen we zwaar onder vuur, en blijkt positie's, en je man in de gaten houden heel moeilijk. Er werd dan ook een paar keer met 2 man op dezelfde speler verdedigd,wat resulteerde in een vrije man voor de tegenpartij. De tegenstander maakt dan ook al snel 2 doelpunten. Toch lieten we niet het hoofd hangen en bleven we vechten. Dit resulteerde in een prachtige solo van Rowan op links die wel 3  man voorbij ging en zelf scoorde. Helaas scoorde ze vlak daarna weer tegen. Kevin mocht een vrije trap nemen,de laatste van 3.  Deze werd goed genomen, de bal werd  op Rowan gespeeld die vrij stond, en die gaf hem op Zhi die in de verre hoek stond en die tikte hem mooi naast de paal binnen. Jammer genoeg scoorde Walcheren nog een keer eindstand 4-2. Het was een spannende wedstrijd en leuk om naar te kijken. Hoewel zeker niet alles goed ging, was ik positief verast door de vechtlust en "over mijn lijk mentaliteit" van de meesten van ons. Volgende keer beter.

Mark Geelhoed: Op een stralende zaterdag morgen mochten de Jo9-1 zich opmaken voor een heuse derby tegen de Patrijzen. Wat op papier een pittige tegenstander is, bleek voor ons in de praktijk toch mee te vallen. Onze jongens en meisjes waren van de week al op scherp gezet door Frank en dat betaalde zich al snel uit. We hadden de wedstrijd onder controle en kregen al meerdere kansen. Dit resulteerde al voor rust een goede 0-2 voorsprong. Beide gemaakt door Vince. Na rust hetzelfde spelbeeld. Wij veel kansen waarbij bijna iedereen wel een scoringskans had. Maar uiteindelijk bleek Vince 4x en Kai 1x het net te vinden. Eindstand 0-7 winst. Hard gewerkt door het hele team, een mooie prestatie. Remo De Jonge: Vandaag weer eens vertrouwd op eigen veld tegen RCS. We begonnen de wedstrijd sterk met goed druk op de bal wat resulteerde in een 2-0 voorsprong echter verslapten we allemaal en lieten we de tegenstander weer in hun spel komen en verzaakten we onze opdracht uit te voeren. We gingen de rust in met 2-3. Na "een donderspeech" in de rust en meer felheid op de bal was het weer een andere wedstrijd en gingen we onze taken weer uitvoeren en dan komen de kansen vanzelf. Leuk om te zien dat de acties en samenspel iedere week beter gaat dus we zijn zeker op de goede weg om een heel leuke seizoenshelft te maken. Complimenten aan allemaal. Eindstand  LEBO/SVN/VVB JO9-2  -  RCS JO9-4  7-4.

Joan Eversdijk: Wedstrijdverslag: Vandaag moesten we om 08:45 al voetballen in en tegen Vlissingen. Iedereen was aan het begin van de wedstrijd nog een beetje slaperig. De eerste helft ging redelijk gelijk op. Beide teams hadden kansen maar bij rust stonden we toch met 3-0 achter. Na de rust kregen we nog betere kansen om te scoren. Nathan opende de score voor Lebo, maar helaas scoorde Vlissingen ook nog een keer in de tweede helft. Eindstand van de westrijd was dan ook 4-1. Leuke wedstrijd met twee teams, die gelijkwaardig waren. aldus Joan van de Jo-7.