Tweede bekerronde voor de jeugd

23 oktober 2017 10:30

De JO11-1 speelt dinsdag a.s. de 24e oktober om 18.30 uur tegen Zeelandia Mburg te Lewedorp. Voor de JO09-1 en de JO15 is het bekeravontuur voorbij.

Pieter Vos de: Vandaag had de JO-17 een oefenwedstrijd tegen Kloetinge JO17-4, een tegenstander waar we lekker tegen moeten kunnen voetballen. In duelkracht waren we zeker de betere, het spel was echter niet hartverwarmend. De bal het werk laten doen zit er niet voldoende in, en werd te weinig geprobeerd. Dat we onzorgvuldig met de kansen omgingen zal aan de stand hebben gelegen. 10-2 eindstand.

Olde Raas: Vandaag gaat het avontuur voor JO-15 verder in de beker tegen Hontenisse. Ook een 4de klasser, dus het kon vandaag. We begonnen vrij aardig, we kregen hier en daar wat kansjes, maar verzuimden het om het af te maken. In de 20ste minuut een tegengoal door een eigen goal van Duka, waar onze keeper ook niet vrijuit ging. Cas Hermes was mee gegaan, en liet gelijk zien hoe het moest door een mooi doelpunt 1-1. 2de helft was het gelijkwaardig, alleen door persoonlijk foutje en een goede goal van Hontenisse verloren we de wedstrijd met 3-1.

Rick Delhez: Vandaag onze tweede bekerwedstrijd tegen Walcheren jo11-3. We hadden al snel in de gaten dat er vanochtend niks te halen viel voor ons. De tegenstander had zeer waarschijnlijk een paar voetballertjes ingelijfd van de jo11-2 of jo11-1. Het kwaliteitsverschil konden we door inzet niet overbruggen. Met vlagen werd er door ons goed gewerkt, maar positiespel en simpel overspelen blijft moeilijk, zeker als de tegenstander sterker dan ons is. Volgens mij was het in de rust 1-4 voor Walcheren. Er was 1 eigen doelpunt bij, die overige 3 waren gewoon goeie doelpunten waarbij een mooie kopbal uit een corner. Het doelpunt van ons werd gescoord door onze topscoorder Robin, die voortkwam uit een leuke aanval. Na de rust probeerde we de score te beperken. Maar het viel niet mee om het hoofd omhoog te houden. Toch van voren nog een paar leuke acties gezien en vanachter werd er met vlagen goed verdedigd. De les van vandaag ook al is de tegenstander veel beter, als we met zijn allen blijven knokken,  positie's houden en  overspelen kunnen we het de tegenstander knap lastig maken. Eindstand 1-9.

Frank Eckhardt: Winnende coach heeft niet altijd gelijk. Tja, een mooi voetbalgezegde, maar een dichte afgesloten weg is niet altijd sneller (gelegenheidscoach vorige week had dus ongelijk) Verder nu naar de zeer mooie en attractieve bekerwedstrijd op Dauwendaele. Daar was een zeer mooie gelijkopgaande wedstrijd te zien met om en om een doelpunt ruststand 3-3 en eindstand 6-6. Dus strafschoppen omdat iemand moet winnen/ verder bekeren. Helaas trokken wij aan het kortste eind 3-2..... Verder mooie invalbeurten gezien van Niels Eckhardt en Milan ze konden goed mee. Doelpunten: 2x Keano, 2x Vince, 1x Milan en 1x Chantal (de 6-6 in de laatste minuut waardoor strafschoppen mogelijk werd).