De jeugd op 7 oktober

10 oktober 2017 12:30

Er werden die dag prima resultaten behaald.

JO11 2

De JO17 ging op bezoek bij Vlissingen, en hoopten eindelijk de eerste 3 punten mee te nemen. Dat lukte. Het weer was er één van vele regenval tijdens de wedstrijd, maar er werd op kunstgras gespeeld. A
    l snel werd duidelijk dat Lebo/SVN/VVB deze middag eigenlijk niet mocht verliezen. Vlissingen moest zich beperken tot verdedigen, maar was wel gevaarlijk op de counter. Toch kwam Lebo op 0-1. Een hoekschop werd prima binnen gekopt door Jarmo. Lebo had afstand moeten nemen, kreeg ook enkele kansen of mogelijkheden daartoe, maar was soms te onzorgvuldig in balbezit. Een te korte terugspeelbal op de keeper, de 1-1 op het bord. Een tegenvaller. Toch de 1-2, ook nu weer uit een hoekschop, dit keer was Dave Verhage de doelpuntenmaker. In de rust de aanwijzingen, wees zorgvuldig in balbezit, de kansen komen dan vanzelf. Jammer genoeg werd het spel en ook het weer er niet beter op. Toch kon Vlissingen ook geen potten breken. Vijf minuten voor tijd eindelijk een prima aanval, Jarmo de doelpuntenmaker na goed werk van Dylan. Opeens gaat het dan lopen en zo maakte Jarmo zijn derde, 1-4 winst voor de JO17 en de eerste wedstrijdpunten.

De JO15 won met 0-3 in Middelburg tegen Zeelandia, doelpunten o.a. van Jesse en Milan. Keeper Jaimy hield de 0.

Dan de JO13:Oscar de Kooning: Vandaag vroeg uit de veren (iets te vroeg wat mij betreft), want we moesten uit naar Sas van Gent. Al binnen 5 minuten was goed te zien dat we vandaag tegen een sterke tegenstander speelde. We bleven erg goed op de been verdedigend en aanvallend kwamen we er af en toe gevaarlijk uit vanuit de omschakeling. We gingen rusten met een 1-2 voorsprong. Na rust een aandringend Corn Boys, maar we stonden ons mannetje en Owen hield er een paar hele goeie ballen uit als keeper. Helaas brak het de laatste 10 minuten ons op en konden we het niet meer houden. Ondanks een 2-4 verliespartij toch een goed gevoel over gehouden aan deze wedstrijd.

De JO11-1 is op stoom: John Bos: De JO11-1 moest vandaag (zaterdag) thuis tegen Zeelandia Middelburg JO11. Op papier een leuke wedstrijd, maar eenmaal op het veld hadden we weinig moeite met de tegenstander. Niet dat ze slecht waren, maar aan onze kant lieten we de beste wedstrijd sinds heel lang zien. In de hele wedstrijd heeft Zeelandia 3 kansjes gekregen terwijl wij wel goed en vaak voor de goal kwamen. Ruststand 5-0 en eindstand 11-0. Doelpunten van Long (4), Milan S (3), Senna (2) en Milan B en Pieter (allebei 1).

De JO11-2 speelden een oefenwedstrijd tegen Yerseke JO11-1 (!). Het moet worden gezegd, in de 1e helft speelden de mannen van Rick/Ziggy/Steef/John/Lars/Julian (grote technische staf) een puike partij. Met Chloë op de goal, die haar mannetje staat, en de onverzettelijke Neline ging de ploeg rusten met 2-2, beide doelpunten door Robin gescoord. Ook Kevin, Espen, Damian en Rowan lieten zien dat ze niet wilden verliezen. Na rust kwam Yerseke op 2-3, vlak nadat Robin de 3-2 op de schoen had, maar de keeper zijn schot uit het doel ranselde. Met nog een kwartier te spelen was het verzet gebroken. Ook Vince, die vanuit JO09 het team kwam versterken, kon dit niet voorkomen. Yerseke liep uit naar een 2-9. Toch een goede wedstrijd met leermomenten voor de volgende keer.

De JO09-1, met als verslaggever Fay Blom (speelster): Vandaag tegen kapelle jo9-4. In het begin leken we aan elkaar gewaagd, alleen na een minuut of 3 begon Vince met 3x scoren, waarna Sander het overnam en de 4e en 5e scoorde. Toen kwam Kapelle met een tegendoelpunt, waarna Keano er nog 1 scoorde voor rust. (6-1). Na rust  wisselde Chantal het keepersshirt met Serena ( Frank ) en scoorde Keano er nog 2, en Noah ook nog een mooie doelpunt. Kapelle scoorde ook nog een niet te houden bal. Al onze spelers/speelsters hebben super gespeeld met als eindstand 9-2.

De JO09-2: Remo De Jonge: Uit naar Westkapelle stond vandaag op het programma. De Noormannen altijd garant voor fysiek en sterk voetbal. We begonnen niet slecht met redelijk voetbal en felheid op de bal maar dat vasthouden is voor de meeste nog moeilijk, de concentratie verslapt, en voor dat je het weet loop je achter de feiten aan. En als vervolgens ook de wind niet echt meewerkt aan de kust dan zit er maar een ding op de schouders eronder en er nog wat proberen van te maken. En dat deden we zeker wel. Een opvallend feit was wel dat na de wedstrijd alle 9 strafschoppen feilloos het doel vonden, jammer dat die niet mee gerekend worden. Volgende week weer nieuwe ronde nieuwe kansen. Eindstand De Noormannen JO9-2  -  SJO LEBO/SVN/VVB JO9-2  9-2.

De JO07 boekten hun 1e overwinning: Joan Eversdijk: Zaterdag weer gevoetbald , tegen Walcheren deze keer op hett Lebo veld. Met 5 spelers het veld op, want onze Milou was ziek. Na een paar minuten was het al raak, deze keer begonnen wij weer eens met het eerste doelpunt. Een mooi goal van Levi. Ons team was lekker aan het voetballen en er werd wat minder op een kluitje gespeeld, en dit resulteerde in een volgend goal van Mats. Het team had de smaak te pakken. Levi en Mats scoorde voor rust nog een goal. Na rust kwam er wat tegenstand van Walcheren en moesten we even aan de bak met zijn allen. Er werd goed verdedigd, maar de 4-1 was niet te voorkomen. We gingen weer in de aanval en we hebben er nog 3 gescoord. Geweldig gespeeld allemaal met een mooie uitslag 7-1, (Levi 4 en Mats 3)