Doelpuntenfestival tijdens derby tegen Borssele 2

25 oktober 2016 8:45

Keurig weer, een ruime selectie met liefst vijf potentiƫle keepers en veel zin in een leuke pot voetbal. De strijders van het derde waren klaar voor de match tegen Borssele 2.

Over de wedstrijd kunnen we heel uitgebreid gaan schrijven, want er vielen maar liefst 14 treffers. 8 in de eerste helft (6-2 ruststand), 6 in de tweede helft (9-5 eindstand). Een waar doelpuntenfestival op veld 2.

Leuk feitje om nog te vermelden is dat er 8 verschillende spelers verantwoordelijk waren voor de 9 treffers: Robin Franse, Marius Benjert, Mark Heijstek, Adriaan Mol, Marcel Otte, Kevin vd Visse, Coen Taal (2 x) en Ziggy Raas.

Fotografe Jolanda Niewenhuijse speelde een dubbele wedstrijd en maakte ook een leuke reportage van de wedstrijd van t 3e. Foto's zijn hier te vinden: https://goo.gl/photos/F8kjxnnmC5U7BowH6