Knappe overwinning in het bekertoernooi op 1e-klasser SV Walcheren 2

25 oktober 2016 8:00

Een knappe teamprestatie van t tweede door in de 2e ronde van het bekertoernooi het twee klasse hoger spelende SV Walcheren 2 te verslaan.

In de eerste helft twee aan elkaar gewaagde teams, veel inzet en beleving en met vlagen goed voetbal. De elftallen hielden elkaar in evenwicht, vandaar na 45 minuten spelen de brilstand op het scorebord.

In de tweede helft bleven de (vele jonge en enkele wat oudere) mannen van Jaap de Vos knokken voor wat ze waard zijn. Dit resulteerde in een 1-0 voorsprong na een droge knal van Jerzy Traas. Even later verdubbelde Remy de Jonge de voorsprong.

Had de koploper van de reserve eerste klasse dan niets in te brengen? Ja zeker wel. Ruim vijf minuten voor het eind bracht het de spanning helemaal terug in de wedstrijd. Na de 2-1 gingen ze nog flink voor de gelijkmaker, maar SV Nieuwdorp 2 hield knap stand.