Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

KLAAR

25 mei 2016 21:30


De laatste “training” van het seizoen 2015-2016 zit er voor de eerste selectie van sv Nieuwdorp op. Van een echte training was eigenlijk geen sprake, het werd een partij van een uur, maar spelers van het eerste, tweede en derde maakten er een mooie partij van, onder de bezielende leiding van Bram van Eenennaam en onder toezicht , met af en toe commentaar, van Huib Meerman.

De eerste selectie versloeg het combinatie-elftal met 4-0, door doelpunten van Janick van As, twee maal Stefan v.d. Klooster en een goal van Niels Mulder. Het was een sportieve en af en toe een vermakelijke vertoning, maar en dat moet worden gezegd, men deed niet voor elkaar onder. Natuurlijk was het geen serieuze partij, men kent elkaar per slot van rekening van haver tot gort, en na afloop werd er dan ook flink nagepraat.
Misschien ging het wel over Ruben Otte die weer eens als een rots in de branding op goal stond. Wel met de werkhandschoenen van Bram om zijn handen, dit  bij gebrek van echte keepershandschoenen. Leon de Goffau stond op doel bij de selectie, maar die had niet echt veel meer te doen dan warm proberen te blijven.

Na afloop werd er door Huib Meerman de prestaties van het eerste elftal over het afgelopen seizoen geëvalueerd. Er kwamen wat cijfertjes voorbij over aanwezigheid, doelpunten en assists. Verder werd er met tevredenheid teruggekeken op wat er dit seizoen was gepresteerd.
Ook het komend seizoen werd even aangehaald en voorzichtig werd gesteld om te proberen om voetballend en scorend te verbeteren.

https://picasaweb.google.com/113419223122813937059/6288632549460402209?authuser=0&feat=directlink


Fijne vakantieperiode!

De redactie bedankt René voor (weer) een seizoen met mooie wedstrijdverslagen en schitterende foto's!! De sporadische keren dat hij niet aanwezig was, werd hij keurig vervangen door Hans en/of Jan, ook zij bedankt daarvoor!
Bron: René van der Vliet
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!