Nieuwdorp 2 – Meeuwen 3 4-2

7 december 2015 21:45

Na de domper van vorige week 4-3 verlies in de laatste minuut, moesten we nu tegen Meeuwen die 12 punten meer hebben dan Nieuwdorp 2. Op naar een inhaalslag!

In de eerste minuten was Meeuwen oppermachtig. Vanwege de wind kregen we de bal van achter niet weg. Meeuwen kreeg kans op kans maar het bleef 0-0. Na veel coachen van Bram kregen we na 10 minuten vat op de wedstrijd. De eerste de beste aanval van Nieuwdorp was via Robin Franse op links. Hij geeft een pass op Pascal die breed geeft op Mark. Hij schiet de bal in het doel 1-0.

Een kwartier later werd via rechts Pascal diep gestuurd die weer een goede voorzet gaf aan de opkomende Mark, die de bal wederom achter de keeper schoot, 2-0. Door een fout achterin kon Meeuwen de aansluitingstreffer scoren, 2-1.

Na de rust bleven we goed voetballen. Door fanatiek doorjagen van Michey op het middenveld kwamen we terug in balbezit. Hij ziet Jurian vrijstaan die vervolgens met een mooie passeerbeweging de keeper omspeeld en scoort, 3-1. In de 75e minuut werd Rik aangespeeld door Jurian. Rik zijn schot op het doel werd van richting veranderd door een speler van Meeuwen waardoor de keeper kansloos was, 4-1.

Na een overtreding in “de 16” krijgt Meeuwen nog een strafschop die zij benutten, 4-2. In de laatste minuut kreeg Marius nog een kans maar deze belandde op de lat. Zo bleef het 4-2.