Héél veel doelpunten bij de jeugd

12 oktober 2015 21:45

De B junioren gingen op bezoek naar Zeelandia Mburg. Wilbert de Hond: "Vandaag de wedstrijd tegen Zeelandia Middelburg B2, op papier een relatief eenvoudige tegenstander, maar helaas dachten de boys dat ook. Een zwakke eerste helft maar gelukkig een ruststand van 0-0. Na rust een beter spelend Lebo/SVN B1, dit leidde al vlug na de rust in een 1-0 voorsprong van Roy.

Na de voorsprong was het achterin gebroken bij Zeelandia en liepen we uit tot
6-0 met goals van Roy 2x, Stan 2x en Julian. De C junioren van Pieter de Vos, na
de wedstrijd tegen Ooostkapelle;"Vandaag 6-3 verloren, in 10 minuten 4 goals
weggeven, en 60 minuten domineren we en hebben 3x gescoord. Nu vanachter
dichtspijkeren en we zijn er". De C2 verloor met 3-0 van Meeuwen C2. Coaches
Boris en John hebben wel gevraagd aan de spelers of ze er wel zin in hebben. Een
gelijkwaardige tegenstander als Meeuwen moet voldoende motivatie geven om er een
leuke wedstrijd van te maken.
De 1e helft speelde de C2 redelijk en had zelfs goede kansen om te scoren. Na rust was het allemaal minder en ongeinspireerd.
De D1 ging door de tunnel richting IJzendijke en won met 0-5. Rene Hillebrand:"Een
tegenstander die niet al te sterk was heeft geresulteerd in een 0-5 overwinning.
De eerste helft vielen er 4 goals. 1 eigen goal en 1 Job, 1 Milan en 1 van
Dugadjin. De tweede helft gingen veel van ons voor eigen parochie. Dit was niet
om aan te zien. Job scoorde nog 1 doelpunt.  En ja de laatste minuut vd
wedstrijd een terechte penalty voor IJzendijke. Justin die de tweede helft is
gaan keepen heeft vast gedacht bij zich zelf ik wil de nul houden want hij hield
hem keurig tegen".
De E1 had het moeilijk tegen Jong Ambon, Lebo/svn E1 - Jong  Ambon E1 6-10. Slechte start leidde al snel tot 0-3 en daarna gingen wij beter voetballen en de ruststand was 5-5. Na de rust vele kansen voor beide ploegen en Jong Ambon liep uit naar 6-10. 1 man lieten wij elke keer ongedekt en die maakte het verschil bij de tegenstander. Jammer, maar was zeker niet nodig geweest om
te verliezen. Doelpunten van cas 3x, yordin 1x, Sebas 1x en Tijn 1x, aldus Sjors
en Patrick.
De E2 ging met 16-0 onderuit, tegen veel tweede jaars E van Hansweert. Lebo/SVN/Bor E2-Hansweertseboys E1 0-16.
Vol zelfvertrouwen leefden we deze week naar de wedstrijd van vandaag toe. Na 5 minuten zakte de
moed bij velen al in de schoenen en bleek het fysieke verschil en de ontwikkeling van de tegenparty al een paar stappen verder als onze spelers.
Kansloos verloren en iedereen weer met beide benen op de grond De F 1 ging op
bezoek bij Seroos, coach John Bos:"Serooskerke F1 - LeBoSVN  F1 Met een iets
aangepaste opstelling begonnen we sterk tegen Seroos. Misschien dat we daardoor
1-0 achterkwamen. Maar de rest van de wedstrijd was duidelijk voor ons. Met een
paar fraaie doelpunten was het bij rust 1-4 en liepen we na rust zelfs verder
uit naar 1-10!!! De 2e goal van Seroos net voor tijd kon de eerste winst van het
seizoen niet meer in gevaar brengen.
Eindstand 2-10, goals van Milan (3), Senn (3), Jesse (2), Chloe en Liz (allebei 1). De F2 verloor met 2-5, na een 1-0 voorsprong.
Bij de mini F veel applaus na de wedstrijd. Coach Anja:"Yes, de eerste keer dat we niet verliezen en gelijk spelen 3-3 we hebbem in een super partij, nog met 3-1  voorgestaan met kei hard werken .Toen vielen er toch twee coals van de tegenpartij, jammer maar blij met gelijkspel tegen Apollo mp1
Bron: John de Jager