Voetbalverslag van Jaimy

29 september 2015 22:00

Lebo/SVN C1 tegen De Meeuwen C1, op zaterdag 26 september 2015. We moesten uit naar De Meeuwen. Het was lekker weer en het beloofde een mooie wedstrijd te worden tegen de koploper.

We gingen goed van start en hadden een paar kansen.  Helaas maakten we ook een aantal persoonlijke fouten. Uit de eerste kwam een corner voor Meeuwen. Uit die corner kwam een
doelpunt voor De Meeuwen, mooi ingekopt. Het was 1-0.
We namen de aftrap en gingen verder. Na een fout in de verdediging werd er de 2-0 gescoord. Vlak voor rust werd er nog een keer gescoord door De Meeuwen.
Met 3-0 achter gingen we de rust in. In de tweede helft begonnen we iets meer over te spelen. Dat hielp even, maar de tegenstander kwam er weer door en scoorde de 4-0. In de aanval
lukte het maar niet om te scoren. Dus deed de tegenstander het. Het was 5-0.
Al gauw volgde de 6-0. Het bleef bij 6-0. Jammer want als groep speelden we best