"t Verzet 2.0 verdedigt wisselbeker BSC G toernooi 2024

19 mei 2024 9:45

Vorig jaar bij de prijsuitreiking gaf 't Verzet uit Gent aan dat ze zouden stoppen met hun G voetbal team. Deze week kregen we bericht dat ze toch een doorstart gemaakt hebben en graag weer mee doen aan ons (14e) BSC G toernooi van 14 september.

Op zaterdag 14 september organiseert de BSC Commissie het 14e BSC G toernooi.
MET AFSTAND: HET MOOISTE TOERNOOI VAN ZEELAND zoals speaker Co de Vos steeds terecht opmerkt.
We beginnnen om 13.30 uur en rond 17.00 uur worden de prijzen uitgereikt. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door ITN NIeuwdorp. Daarvoor onze dank.

G voetbal is bestemd voor spelers die vanwege een beperking in het reguliere KNVB voetbal niet goed mee kunnen doen. Ze beleven hun hobby zeer intens en zijn erg enthousiast. Dit enthousiasme brengen ze over op de toeschouwers.

Maar liefst negen senioren teams gaan strijden om de toernooi winst. Dit zijn:

Walcheren, SSV 65, Oliveo Pijnakker, Alliance, Axel, WHS, MOC 17, 't Verzet en Terneuzense Boys G. Voor de jeugd van Luctor Heinkenszand en Zeelandia Middelburg is er weer de traditionele voetbal clinic olv Jacques Blijlevens en Wim de Fouw.

Er wordt niet alleen gevoetbald. Voor de actieve voetballers is er ook nog een penalty bokaal wedstrijd. Ook kan iedereen weer genieten van ons huisorkest Phila Musica ( voorheen Zeeuwse Muzikanten).

Voor de koek en zopie wordt ook weer gezorgd. Voor alle deelnemers is er een lunchpakket en zijn er na afloop frietjes van MC Cain en Zeeuwse mosselen uit Yerseke. Dit laatste mede dankzij  Andre Wagenaar ( Fine Food Yerseke) en Adriaan vd Plasse ( Delta Mossel).

Stichting Zwaluwen Actie.
Vorig jaar ontvingen we voor dit toernooi een mooie dnatie van de Zwaluwen Stichting.Helaas komen organisaties als de onze maar 1x in de twee jaar voro een donatie in aanmerking. We zitten dientengevolge nog met een "gaatje"in onze begroting.

Heeft u belangstelling om onze organisatie te sponsoren ? We horen het graag.

wg. Peter de Winter en Peter de Vos