Selectie Borsels Elftal is bekend

12 mei 2024 22:15

Rene vd Vliet

Op zaterdag 3 augustus speelt het Borsels elftal een wedstrijd tegen het Schouws Elftal.
De aanvang is 14.30 uur.
Om 17.00 uur begint HSV Hoek- RKSV Halsteren; daarover later meer...

Het is al weer ruim zes jaar geleden het Borsels Elftal een wedstrijd speelde. In het 38 jarig bestaan van het BSC toernooi heeft het Borsels elftal regelmatig een prominente plaats op de deelnemers lijsten ingenomen.

Er waren wedstrijden tegen Feyenoord en Anderlecht.

De BSC commissie vindt dat de elftal zeker een doorstart moet en kan hebben.

Op zaterdag 3 augustus om 14.30 uur tijdens het BSC XXl toernooi trappen zij af tegen het regio team Schouwen Duiveland.

Eerst hebben we aan Huib Meerman en Jaap de Vos gevraagd of zij de technische “kar” willen trekken. Ze hebben deze voorzet enthousiast ingekopt.

Vervolgens hebben we de trainers en besturen van alle clubs uit de gemeente Borsele gevraagd om spelers aan te melden. Ook daar is door (bijna) iedereen zeer positief op gereageerd.

Op dit moment bestaat de selectie uit 22 spelers w.o. drie keepers. Op woensdag 24 juli en 31 juli zullen ze twee keer een training af werken op het kunstgras veld van Luctor Heinkenszand.

De selectie bestaat uit:

Staf: Huib Meerman ; Jaap de Vos, Frans Witte, Arjan Franse.

Patrijzen: Dylan de Kam; Rody Wolse; Can Ozgan en Robin Hofkamp.

SV Nieuwdorp:; Gerben Nicolaesen; Nino de Jonge, Arjan Franse en Senna Latooy.

HKW 21: Erwin van t Westeinde; Matthijs Almekinders en Robin van Eijkeren.

DwO 15: Kevin van Iersel; Niels van Geijselen en Rik Witkam.

Apollo 69: Jermaine van Aerde; Moreno van Aerde en Justin Schaalje

Luctor Heinkenszand; Barry Olierhoek; Rick Olierhoek; Huib Wolters en Quinten Kaat.

Borssele: Coen de Rijke.

wg. Peter de Vos