SV Nieuwdorp 1 - Kruiningen 1 2-3

11 mei 2024 22:15

Was het een spannende wedstrijd het duel tussen Nieuwdorp en Kruiningen? Nee dat zeker niet. Toch begon het voor de thuisploeg hoopvol. Ruud la Grand kon na een ingooi makkelijk de 1-0 binnen schieten.

Nieuwdorp had de smaak te pakken en had vaker de bal dan Kruiningen. Maar de gasten waren gevaarlijker voor het doel van Nieuwdorp.

Milan Fraanje maakte de gelijkmaker, zodat beide elftallen gingen rusten bij een 1-1 stand.

Dezelfde speler scoorde al snel na het begin van de tweede helft 1-2.

Nieuwdorp probeerde weer greep op de wedstrijd te krijgen, maar door de derde treffer van Kruiningen, gemaakt door Stef Dane, werd dat moeilijk.

Toch kroop Nieuwdorp nog dichterbij door een benutte penalty van Gerben Nicolasen.

De wedstrijd werd verder zonder hoogtepunten uitgespeeld, eindstand 2-3.

Verslag en Foto's: René en Liesbeth van der Vliet