Ozgan T&O wint voor de 2e keer het Bedrijventoernooi SV Nieuwdorp 2024

9 mei 2024 12:45

Voor de 2e keer in successie heeft Ozgan T&O het bedrijven toernooi in NIeuwdorp gewonnen. Ze wonnen de finale van van der Straaten BV, omdat ze iets beter waren in het penalty's nemen. De finale eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Bedrijventoernooi 2024.

Op 8 mei was het weer zo ver. De derde versie van het Bedrijventoernooi “nieuwe stijl” werd op de velden van de SV Nieuwdorp door de Evenementen Commissie (geholpen door een flink aantal vrijwilligers) georganiseerd.

Maar liefst 20 bedrijven hadden zich voor dit toernooi ingeschreven. Dat betekent dat al gauw 200 voetballers actief aan dit toernooi meededen. Samen met de vele toeschouwers was het “best druk op d’oeve “.

Het toernooi bestond uit 3 delen: een voorronde met 4 poules van 5. Daarna een tussen ronde met knock out systeem met 5 poules van 4. Tot slot een finale ronde tussen de winnaars van de tussenronde. De winnaar van de nrs.1 poule won uiteindelijke het toernooi en de bijbehorende wisselbeker.

Al gauw bleek dat de winnaar van vorig jaar ( Ozgan T&O) ook nu weer hoge ogen zou gooien. In de andere poules werden De Klompenrace, Vleesbaas ( vroeger Maros) en Van der Straaten die zich poule winnaar.

De finale poule ging dus tussen deze vier teams.

De eerste wedstrijd tussen Klompenrace en Vd Straaten eindigde in een gelijkspel ( 0-0). Van der Straaten nam vervolgens de penalty’s beter en plaatste zich voor de finale. Ozgan T&O was met 2-1 de sterkste tegen de Vleesbaas.

Zodoende was er een finale tussen Vd Straaten en Ozgan. In deze finale scoorden beide teams 1x; dus : strafschoppen.  Ozgan T&O nam deze net iets beter en won dus ( net als vorig jaar) de wisselbeker.

De eindstand was als volgt:

1. Ozgan T&O (1-1 wns)
  2. Van der Straaten

3 en 4. De Vleesbaas en Klompenrace

1. Cafe de Zak. ( 1-1 wns)
  2. BeZoNa BV

7 en 8. ITN Nieuwdorp en RMA Techniek.

1. DETAG
  2. WE FLEXIT

11 en 12. MSP ONIONS en Zorgzaam

1. Fraanje
  2. De Visser Verhuur

15 en 16. Bike Total Bliek en Geo Energie

1. Gerrit de Jonge ( 2-2 wns)
  2. Chiptuning Zeeland

19 en 20. DB CARGO en Mens en Beweging

Na de prijsuitreiking door Peter de Winter was het de beurt aan DJ Arno die in ons bomvolle clubgebouw voor een super gezellige sfeer zorgde.

Al met al……….. Een zeer geslaagd evenement en zeker voor herhaling vatbaar.

Bij deze chapeau voor en dank aan de organisatoren, de scheidsrechters, de toernooileiding, de klusploeg en niet te vergeten het bar personeel.

Foto's: René en Liesbeth van der Vliet