Informatie BEDRIJVENTOERNOOI 2024

7 mei 2024 23:30

Woensdag 8 mei om 18.30 uur begint het Bedrijventoernooi. Er doen maar liefst 20 teams mee. Tien scheidsrechters en 5 toernooi leiders zullen proberen de wedstrijden in goede banen te leiden.

Bedrijventoernooi SV Nieuwdorp woensdag 8 mei 2024

Allereerst willen we jullie hartelijk danken voor de aanmelding voor dit toernooi. We zijn blij met deze grote belangstelling: 20 teams !!
Dit toernooi wordt georganiseerd door de Evenementen Commissie van de SV Nieuwdorp op ons Sportcomplex aan de Prinses Margrietstraat 54 te Nieuwdorp.
I.v.m. het grote aantal deelnemers hebben we toch wel problemen met de kleedkamervoorziening. We vragen uw begrip hiervoor. De indeling van de kleedkamers zal op de dag zelf duidelijk aangegeven worden.
Ook zal het m.b.t. het parkeren van auto’s dichtbij ons complex lastig zijn.
Op het Oranjeplein of in één van de Nieuwdorpse  straten vindt u vast wel een plekje.

Na afloop:  DJ Arno (Riemens)

We wensen jullie een prettig en sportief toernooi.

W.g. De toernooi commissie.

Voor vragen of opmerkingen over dit reglement kunnen jullie via de email contact opnemen met Bart Otte en/of Arne Pladdet

Samenstelling reglement. Peter de Vos 06 53574172

Wedstrijdreglement Bedrijven toernooi 2024 /spelregels 7 tegen 7.

• Spelersaantal: De teams spelen 7 tegen 7 voetbal. Een complete ploeg in het veld bestaat uit een doelman en zes veldspelers.
  • Wissels: Teams mogen na het melden aan de scheidsrechter doorlopend wisselen.
  • Leeftijd: Spelers moeten 15 jaar of ouder zijn.
  • Niet aanwezig zijn: Indien een team door eigen schuld 5 minuten na de aanvangstijd van de wedstrijd niet aanwezig is op het veld, dan staat dit team met 2-0 achter. De “verloren” tijd wordt NIET ingehaald, maar van de speeltijd afgetrokken.

Wij hanteren een centrale eindtijd. Dat houdt in dat dit signaal leidend is.
We verwachten van de scheidsrechters dat ze dit per direct overnemen.

Aankomst team:
  • Bij aankomst om 18.00 uur, meldt de teambegeleider zich bij het wedstrijdsecretariaat of de toernooicommissie in de bestuurskamer van de SV Nieuwdorp.
  • De deelname kosten zijn € 15,00 per team.

Deelname en toernooiopzet.

• Er doen 20 teams aan dit toernooi mee.
  • In de 1e ronde kwart finale = zijn ze verdeeld in 4 poules van 5. Zij spelen een halve competitie. Dus per team 4 wedstrijden.

Poule A

19.45-19.57

20.00-20.12

20.15-20.30

In deze pauze wordt z.s.m. uitgerekend hoe het verdere schema er uit gaat zien

In de halve finale spelen de deelnemers élk één wedstrijd in 5 poules van 4 volgens het schema a-b en c-d.

Alle nrs 1

k-l

o-p

s-t

De finales gaan tussen de winnaars van deze halve finales; alle andere teams zijn uitgespeeld

Finale 1

Finale 2

Finale 3

Finale 4

Finale 5

21.10 -21.25

a-b en c-d

e-f en g-h

i-j en k-l

m-n en o-p

q-r en s-t

Poule 5

De winnaar van finale 1 wint het Bedrijventoernooi en de wisselbeker.

• Kleding: Een team is verplicht te spelen in uniforme sportkleding Bij nagenoeg identieke tenues zorgt het eerstgenoemde team voor een afwijkend kleur shirt (of hesje).
  • Wedstrijdduur: De duur voor wedstrijden in toernooivorm (halve competitie) is 1 x 12 minuten, er wordt niet gewisseld van speelhelft. De wisseltijd tussen de groeps wedstrijden is 3 minuten. Na de 1e ronde en de halve finale is er een pauze van 15 minuten.
  • Doel: De doelen zijn voorzien van een doelnet en hebben een voorkeurafmeting van 5 x 2 meter. De vereniging kan gebruik maken van de bestaande pupillendoeltjes. De doelen dienen conform de vastgestelde instructies vastgezet te worden.
  • Veldafmeting: De KNVB adviseert om op een half voetbalveld te spelen.
  • Wedstrijdbal: Er wordt gespeeld met balgrootte nummer 5, gewicht min. 370 gram.

NB: ER worden vooraf GEEN ballen uitgeleend om “in te trappen”.

Scheidsrechter: De wedstrijden worden geleid door een spelbegeleider c.q. scheidsrechter van de organiserende vereniging.

• Ralf Kole
  • Harm jan Hoondert
  • Dies Hage
  • Bram van Eenennaam
  • Martien Geelhoed
  • Richard Boonman
  • Adrie de Vos
  • Kevin Joosse
  • Pascal Gaakeer
  • Jaap de Vos

Assistent scheidsrechter: Er zijn geen assistent-scheidsrechters (grensrechters).

Spelregels: 35/45+ Voetbal hanteert de normale spelregels veldvoetbal, met de daarop volgende uitzonderingen

• Spelbegin: De aftrap begint of wordt na een doelpunt hervat in het midden van het speelveld. De tegenpartij moet een afstand van minimaal 8 meter in acht nemen.
  • Buitenspel: Is niet van toepassing.
  • Strafschop: De afstand doellijn – penaltystip bedraagt 8 meter.
  • Hoekschoppen: Hoekschoppen worden vanaf de hoekpunten genomen.

*Terug spelen. De keeper mag een terugspeelbal niet met zijn/haar handen aanraken.

Gelijke stand in de poule: Wanneer twee ploegen gelijk eindigen in hun poule, dan zijn de volgende uitgangspunten doorslaggevend:

• het onderlinge resultaat. Indien gelijk, dan:
  • het doelsaldo. Indien wederom gelijk, dan:
  • het aantal gescoorde doelpunten.
  • Leveren deze drie punten nog geen winnaar op, dan wordt er geloot

Als een finalewedstrijd gelijk eindigt volgen 3 penalty’s om en om.

Is het dan weer gelijk dan volgen penalty’s om en om tot er een beslissing is gevallen.

• Uitslagen: De uitslagen worden door de organisatie direct verwerkt. We willen de scheidsrechters vragen deze zsm na het eindsignaal ingevuld bij het secretariaat af te leveren.
  • Wedstrijd- en toernooileiding: In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de wedstrijdleiding.

Deze bestaat uit: Peter de Vos, Gijs van der Does en Peter de Winter.

• Verlies of diefstal: De SV Nieuwdorp is niet verantwoordelijk voor verlies van eigendommen. We adviseren u om uw eigendommen zorgvuldig te bewaren.

Veld.PNG