Rode kaart doet Nieuwdorp de das om

5 mei 2024 9:15

Nieuwdorp 1 leed zaterdag 4 mei een 1-2 nederlaaag tegen het op de 2e plaats staande GPC Vlissingen. Pas in blessuretijd gingen de drie punten mee met GPC; dat daarmee goede zaken deed voor een overname van een nacompetitie ticket.
De Razende Reporter Frans van Pagee was voor deze wedstrijd naar Nieuwdorp gekomen om de wedstrijd op te nemen. Op zijn Facebook pagina zien jullie alle opnames.

Nieuwdorp-GPC Vlissingen 1-2:
Nieuwdorp was de bovenliggende partij en speelde een prima wedstrijd. De bezoekers stonden verdedigend goed, zetten veel druk en kwamen er met vlagen heel goed uit.
Richam James zorgde voor de openingstreffer en na de pauze maakte Ruud La Grand gelijk voor Nieuwdorp.
De thuisploeg hielp GPC Vlissingen hierna in het zadel. Arjan Franse kreeg rood en met een man meer werden er kansen gecreëerd door equipe van Salim Ben Sellam.
Het leek bij een gelijkspel te blijven, maar in de blessuretijd kreeg Panchito Rimon de bal en hij werkte de 1-2 tegen de touwen.
(PZC)

Frans van Pagee had de rode kaart van Arjan Franse opgenomen en op zijn Facebook pagina gezet. Dit filmpje was na 24 uur al meer dan 1000x bekeken. De meningen of rood wel of niet terecht was lopen uiteen.