DFS 2 - Nieuwdorp 2

11 november 2014 22:00

Selectie: Gert-Jan, Leon, Robin F., Johan, Jasper, Nick M., Pascal, Pieter, Harm-Jan, Jurian, Richard, Nick v E, Marius, Michey
We moesten vandaag tegen de koploper. De wedstrijd was nog maar 2 minuten bezig, en we stonden met 1-0 achter. DFS met “de Kunder” in de gelederen maakte het ons moeilijk.

DFS nam wat gas terug. Vlak voor de rust de 42e minuut werd het zelfs 4-0. Net als de eerste helft scoorde DFS 2 minuten na rust de 5-0. Bij de spaarzame aanvallen van Nieuwdorp werd Nick v. E bij de 16 meter onderuit gehaald. Gert-Jan schoot de vrije trap schitterend in de kruising. Door een sterk keepende Leon werd een grotere achterstand voorkomen. Vlak voor tijd scoort DFS nog 1 keer.

Eindstand 6-1