35+ verliest van Kapelle 3-4

14 mei 2023 20:30

Keepers Mark en Peter houden de uitslag acceptabel.
Kapelle was naar Nieuwdorp gekomen om hun huid zo duur mogelijk te vewrkopen. Onder de uitstekende leiding van Bram van Eenennaam werd Nieuwdorp de eerste minuten met de rug tegen de muur gezet.
Keeper Mark Geelhoed liet zien dat hij het keepen nog niet verleert is en moest diverse keren een 100 % kans zien te voorkomen. Ook lat en paal waren vriendelijk voor de onzen.

Na een minuut of 15 werd het 0-1 even later zelfs 0-2. Dat was tevens de ruststand

Na de rust met de jarige Peter de Winter op het doel liep het de eerste minuten niet veel beter. Ondanks een aantal goede reddingen werd het na een minuut of 10 zelfs 0-3.

Dat was toch wel een beetje de eer te na van onze kampioenen.

Gert Jan Niewenhijse zorgde in de 16e minuut na rust voor de 1-3. Helaas was dat van korte duur. Drie minuten later was het verschil weer 3 doelpunten ( 1-4).

In de slotfase was er wat meer evenwicht tussen de zeventallen. Kapelle liet nog een paar mooie kansen liggen; Peter was echter niet meer te passeren.

De keeper van Kapelle moest nog 2x vissen na doelpunten van Mark Heystek.
Mede hierdoor werd de stand nog dragelijk.