Nieuwdorp 1 - Luctor Heinkenszand 1

5 februari 2023 11:00

Door blessures en ziekte van keepers en spelers een elftal samenstellen tegen een tegenstander die, dat bleek al snel, voetballend te sterk was voor Nieuwdorp valt niet mee.

Ondanks het overwicht van Luctor Heinkenszand, probeerde Nieuwdorp zo goed als mogelijk was, tegenstand te bieden. Een compliment aan het elftal lijkt mij hier op zijn plaats.

Luctor Heinkenszand kwam al na drie minuten via Daan Schouw op een 0-1 voorsprong. Hij schoot vanaf links in de kruising. Een doelpunt die je maar zelden ziet op de Zeeuwse velden. Na 28 minuten was het Kevin van Iersel die de 0-2 binnen kopte. Nog voor rust werd het 0-3 uit een strafschop benut door Kevin van Iersel na een fout van Teun Rentmeester op Rick de Punder. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft liet opnieuw een sterker Luctor Heinkenszand zien dat door doelpunten van Rick Olierhoek, Daan Schouw en Luka Nagtzaam op 0-6 kwam.

Aanvallend kon Nieuwdorp geen vuist meer maken zodat dit tevens de eindstand was.

Verslag en foto's René en Liesbeth van der Vliet.