Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Ouders sponsoren tassen jeugdafdeling Lebo/SVN/Borssele/Patrijzen.

23 oktober 2022 16:00


RALF KOLE BOUWADVIES heeft deze week aangegeven dat hij vanaf volgend seizoen de rugtassen willen sponsoren van het team van zijn zoon Jens. We zijn verheugd met het feit dat ook ADRIAAN BERNAERT van PROGREZZ een team voor zijn rekening neemt.

Tassen sponsors gezocht

Vanaf 1 augutus j.l. zijn alle jeugdvoetbalspelers en speelsters van Nieuwdorp, Patrijzen, Borssele en Lewedorpse Boys samen gevoegd. De MO15 van VV ’s Heerarendskerke zit via de VV Patrijzen ook bij deze jeugd afdelng betrokken

Dat betekent dat er ongever 230 kinderen van deze dorpen SAMEN voetballen, trainen en op kamp gaan. Ze zijn verdeeld over +/- 20 teams; 15 categorien . Een bijzonder “project” wat ook u zal aanspreken.

Het is o.i. zeer interressant voor u als ondermemer om zich aan als sponsor aan onze jeugdafdeling te verbinden. Ons uitgangspunt: toekomst gericht samenwerken en elkaar versterken zal u zeker aanspreken.

Onlangs is afgesproken dat met ingang van seizoen 2023-2024 alle spelers een nieuwe outfit ( = broek, shirt, kousen, tas en trainingspak) krijgen. Er is gekozen voor blauwe shirts; de aanschaf zal via een deal met 1,2,3 inkt plaats vinden. Dit is een 3 jarig overeenkomst, dus tot en met seizoen 2026-2027.

Inmiddels zijn er naast 1,2,3 inkt twee hoofdsponsors (Fraanje en MI Techniek) en twee ster sponsors (AMZ en De Goede Verwachting) gecontracteerd. Zij staan met naam en/of logo op alle 275 shirts.

De komende maanden gaan we op zoek naar sponsoren van andere benodigheden. Zo wie zo zijn er 275 rugtassen nodig. Ook denken we aan bv. 50 coach jassen en reserve tenues.

De reden van dit bericht is simpel..

Namens alle betrokken clubs wil we aan u vragen of u tassen sponsor wilt worden van één of meer jeugdcategorien. Per categorie(set) gaat het om 15 -18 tassen. De kosten zijn € 200,00 per set  per jaar. Zoals hieroven te lezen is gaat het om een 3 jarige overeenkomst.

U kunt zelf aangeven welke categorie u wilt sponsoren. 100 % garantie dat dit ook het gaat lukken kunnen we u vooraf niet geven. Het kan zijn dat er 2 sponsoren dezelfde categorie willen adopteren. In dat geval gaan we met u in conclaaf om dat op te lossen.

Mogen we u eens opbellen om hier over te praten ??

Met vriendeljke groeten,

Albert de Jonge ( Patrijzen); Peter de Vos ( Nieuwdorp); Wim de Kok, Jasper Verdonk en Alfred de Kooning ( Lewedorpse Boys)

PS: Wilt u/ heeft u belangstelling om coachjassen of reserve shirts te sponnsoren dan horen we dat graag van u. Al vast: bij voorbaat dank.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!