Nieuwdorp 1 - Patrijzen 1

17 oktober 2022 21:00

Patrijzen de ploeg van trainer Daan Eikenhout speelde met Nieuwdorp. De Nieuwdorpers verloren met 1-7 van het elftal uit ’s-Heerenhoek.
Deze “burenderby’ was een éénzijdige wedstrijd. In de eerste helft kwamen de Nieuwdorpers er niet aan te pas. Na twaalf minuten kon Patrijzen het eerste doelpunt vieren, Rick de Vos was de maker. Door twee doelpunten van Can Özgan en een doelpunt van Rowan Traas was de ruststand 0-4.

Ook de tweede helft was Patrijzen de bovenliggende partij. Terwijl Nieuwdorp af en toe probeerde om aan de greep van de oranjehemden te ontkomen, scoorde RowanTraas zijn zijn tweede treffer, waarna Roderiek Gaakeer namens Nieuwdorp iets terug deed via, een door de goed leidende scheidsrechter Simons, toegekende strafschop, 1-5.

Het werd uiteindelijk 1-7 door twee doelpunten van Can Özgan waarvan één uit een strafschop.

Foto's: René van der Vliet