Nieuwdorp te sterk voor De Bevelanders

16 april 2022 21:30

Een klinkende 5-0 overwinning voor de thuisploeg op De Bevelanders uit Kamperland, was een terechte overwinning.

Vanaf de eerste minuut nam Nieuwdorp het heft in handen en zowaar na twaalf minuten spelen stond de thuisploeg al met 3-0 voor door doelpunten van Tim Driesse en twee doelpunten van Nino de Jonge. De bevelanders konden tegen dit offensief spelend Nieuwdorp geen vuist maken en waren tot de rust, op een enkele uitval na, niet echt een gevaar voor de solide verdediging van Nieuwdorp.

Nieuwdorp zette ook de tweede helft de tanden in de tegenstander en door doelpunten van Stefan vd Klooster en de derde goal van Nino de Jonge werd de eindstand een klinkende 5-0 overwinning voor Nieuwdorp op De Bevelanders, die de wedstrijd eindigde met negen spelers omdat er maximaal gewisseld was door blessures.

De wedstrijd stond onder leiding van Leo Uitterhoeve.