HKW'21 1 - SV Nieuwdorp 1 (vriendschappelijk)

11 december 2021 23:15

Vanmiddag kon ik kiezen tussen het op de tv kijken naar de kwalificatie fourmule 1 of om naar Kwadendamme te rijden om te kijken naar een voetbalwedstrijd.
Buiten scheen het zonnetje, er stond weinig wind en het was alweer een tijdje geleden dat ik wedstrijdfoto’s had gemaakt van het vlaggenschip van sv Nieuwdorp. Dus koos ik voor de wedstrijd HKW’21 1-sv Nieuwdorp 1. Lekker buiten, een voetbalwedstrijd waarschijnlijk de laaste van 2021.

Ondanks de vele regen van de dag ervoor was het veld in Kwadendammen goed bespeelbaar. Maar de wedstrijd was, met name aan de kant van Nieuwdorp, niet een wedstrijd die de boeken in zal gaan als één van de betere.

Het een klasse lager spelende HKW’21, was duidelijk de bovenliggende partij, zowel de eerste als de tweede helft. Nieuwdorp speelde de hele wedstrijd niet lekker. Verdedigend rammelde het, maar ook in de overige linies ging het vaak niet goed. Veel balverlies, waar de tegenstander dankbaar van kon profiteren. Natuurlijk probeerde Nieuwdorp tegengas te geven, maar de gastheren waren net iets feller en wonnen deze sportieve wedstrijd dan ook met 5-2.

Doelpuntenmakers sv Nieuwdorp waren Ruud la Grand en Rody Wolse.

Fotoos

Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om s.v. Nieuwdorp,

fijne feestdagen te wensen en daarna een mooi, gezond en sportief 2022.

René&Liesbeth