Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Goudhaantje Harm de Visser schiet Nieuwdorp naar de 1e overwinning.

10 november 2021 23:15


Woensdag 10 november; Nieuwdorp 1- Noormannen 1 Uitslag 1-0

Eindelijk… Na 6 nederlagen eindelijk een drie punter..

In de 76e minuut werd de zoveelste bal van achteruit naar voren geknald.. Nino ging er tussen 3 Noormannen achter aan en werd min of meer gehinderd. Terwijl iedereen wachtte op een fluitsignaal schoot invaller Harm de Visser Nieuwdorp op 1-0. Met veel moeite en veel inzet werd deze voorsprong tot het eindsignaal van de goed leidende scheidsrechter Patrick de Meijer gehandhaafd.

Het wordt eentonig… Nog steeds is het aantal geblesseerden gigantisch. De geblesseerden hadden moeiteloos in twee kwartetten kunnen klaverjassen. Zeker voor deze cruciale wedstrijd was dat niet zo’n fijn uitgangspunt.

Noormannen was in het begin iets beter en kreeg een aantal mogelijkheden ( lat en paal) die ze gelukkig niet benutten.

Vooral achter was het erg onrustig; herhaaldelijk werd er “gehapt” en kwamen er mogelijkheden voor de Noormannen.  Gelukkig voor Nieuwdorp stond het vizier van de Westkappelaars niet goed en vooral Dillian toonde zich tevens een betrouwbare sluitpost.

Het duurde tot de 30e minuut voordat Nieuwdorp een aantal mogelijkheden kreeg. Ook deze leverden niets op. Ruststand 0-0.

Na de rust was het spelbeeld wat beter in evenwicht. Vooral Rody Wolse probeerde er met zijn acties voetbal in te krijgen maar het zat ook hem niet mee.

Het spelbeeld golfde heen en weer. Echte kansen kwamen er nauwelijks. Tot de hier boven beschreven 76e minuut.

Deze uitslag betekent dat Nieuwdorp 1 per direct aansluiting krijgt met de staart van de ranglijst. De gedeeld 11e plaats (samen met Goes en Noormannen met 3 uit 7) is nu ons deel..

Zaterdag voor de beker naar Krabbendijke ( met 0 uit 6 lantaarndrager in de 3e Klasse B). Op 20 november uit naar Zaamslag..

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!