Bekeravontuur ten einde

14 november 2021 22:15

Het is afgelopen zaterdag niet gelukt om de volgende ronde te bereiken in het bekertoernooi. Het dit seizoen ook nog niet lekker draaiende Krabbendijke was met 3-1 te sterk.

Krabbendijke staat stijf onderaan in de derde klasse B. 6 wedstrijden 0 punten. Het was dus voor beide ploegen belangrijk om het goede gevoel terug te krijgen.
De wedstrijd stond onder leiding van Jos van Belzen.
Dat het na 20 minuten nog 0-0 was, was vooral te danken aan Dilian. Hij hield op geweldige wijze Krabbendijke van scoren af.
In de 27e minuut was het dan toch raak voor Krabbendijke met een schot van ca. 18 meter werd het 1-0 door Kevin de Rooij. Tien minuten later was het alweer gelijk. Een steekpass van Teun op Roderiek die de keeper van Krabbendijke omspeelde betekende de 1-1. Nieuwdorp kon dit niet vasthouden tot de rust. In de 42e minuut kwam Krabbendijke weer op een vvorsprong door een ongelukkig eigen doelpunt van Teun.
Vrij snel na de rust gooit Armin de Bat van Krabbendijke de wedstrijd in het slot. In de 53e minuut maakt hij er 3-1 van. Dit is tevens de einduitslag.
De ziekenboeg is er deze middag ook weer niet kleiner op geworden. Nino viel uit met een bovenbeenblessure.

Fotoos: René van der Vliet