BSC 2021 Poul B2

25 augustus 2021 23:15

Het programma van vandaag. Op veld 1 De Meeuwen tegen VC Vlissingen onder leiding van Mathijs Jobse en op veld 2 DWO'15 tegen VVC'68 onder leiding van Jos Simonse.
De wedstrijdballen waren gesponsord door ITN en Damen.

Op veld 1 gaf Vlissingen goed partij aan de Meeuwen. En nadat het 1-0 voor de Meeuwen werd door een doelpunt van Teun Steketee scoorden ze ook de 1-1 via Karim Boughaba. Uiteindelijk waren de Meeuwen toch wat trefzekerder dan Vlissingen en liepen ze uit door doelpunten van Kevin Janse en Benjamin Matser. Een 1-3 overwinning voor De Meeuwen.

Op veld 2 ging het ook lang gelijk op. DWO'15 kwam op een 1-0 voorsprong door een schitterend afstandsschot van Kai Dekkers. VVC'68 kwam door 2 doelpunten kort achter elkaar op een 1-2 voorsprong. Doelpunten van Ricky Willigens en Stijn Heideman. In de tweede helft werd VVC'68 wat sterker en liepen ze nog uit naar een 1-5 einduitslag. Doelpunten, Toni, Remy van Gaans en Rik Bemaars. Ook in de derde helft liet VVC'68 zich van zijn sterke kant zien.